Besluitvorming rondom schoolexamens

De scholen van OVO Zaanstad hebben naar aanleiding van het besluit van de Minister om meer ruimte te geven voor de schoolexamens besloten de afname van schoolexamens op school met onmiddellijke ingang stop te zetten. De examens die op afstand kunnen worden afgenomen zullen ingepland gaan worden. Scholen communiceren daarover zelf rechtstreeks met de examenkandidaten en hun ouders.

Rond 6 april wordt de uitkomst verwacht van een onderzoek van het RIVM naar het besmettingsrisico van corona onder jongeren. Op basis van de uitkomst van dit onderzoek zullen besluiten worden genomen over de definitieve afname van alle schoolexamens. De planning zal er op gericht zijn dit vóór begin juni te doen, zodat alle examenkandidaten de mogelijkheid wordt geboden hun diploma te halen. Alle collega’s van de scholen van OVO Zaanstad zullen zich inzetten om onze examenkandidaten zo goed mogelijk door deze lastige periode te begeleiden.

Gerelateerd nieuws

Nieuwsoverzicht
Besluitvorming rondom schoolexamens
24 maart, 2020

Besluitvorming rondom schoolexamens

De scholen van OVO Zaanstad hebben naar aanleiding van het besluit van de Minister om meer ruim...

De scholen van OVO Zaanstad hebben naar aanleiding van het besluit van de Minister om meer ruimte te geven voor de schoolexamens besloten de afname van schoolexamens op school met onmiddellijke ingang stop te zetten. De examens die op afstand kunnen worden afgenomen zullen i...

Lees meer
Persbericht ovo zaanstad
18 maart, 2020

Persbericht ovo zaanstad

Sluiting scholen door Corona.

Sluiting sch...

Sluiting scholen door Corona.

Sluiting scholen door corona: OVO Zaanstad kiest voor onderwijs op afstand

In de strijd tegen het coronavirus heeft het kabinet besloten om...

Lees meer