Informatie leerling bezoekdagen voor ouders en leerlingen van klas 4

Beste ouders, leerlingen,

Op 1 en 2 november gaan 165 leerlingen van onze school een kijkje nemen op een mbo in de regio. Iedereen heeft een schriftelijke uitnodiging ontvangen waarop de dag, het tijdstip, de naam van de opleiding en de mbo naar keuze staat. Wijzigen is niet meer mogelijk en men rekent op je komst.

Zorg dat je de uitnodigingsbrief mee hebt (het is een toegangsbewijs) of maak een foto. Zorg dat je ruim op tijd bent. Ga dus van tevoren na hoe je moet reizen en zorg ervoor dat je kunt bellen, wanneer er onverhoopt iets mis gaat met het openbaar vervoer. De reiskosten zijn voor eigen rekening. Het is handig wanneer je al een aantal vragen hebt voorbereid voor de docenten. Zo heb je ook echt iets aan je bezoek. Uiteindelijk wil je toch te weten komen of deze opleiding iets voor jou kan zijn.

Heel veel plezier bij het bezoek gewenst. Na de toetsweek kun je in Qompas een verslag maken van deze dag. School ontvangt van de mbo’s veelal een terugkoppeling van de aanwezige leerlingen. Wanneer je redelijkerwijs nog naar school kunt komen, is dat verplicht. Uiteindelijk heb je de volgende week toetsweek!

Met vriendelijke groeten,

Marianne den Boer

Docent/Decaan/Mentor 4I Saenredam College
Aanwezig maandag t/m donderdag

T: 075-6409130 E: m.denboer@saenredam.nl W: www.saenredam.nl
Elvis Presleystraat 1, 1544 LM Zaandijk