Schooluitje Duinrell woensdag 13 oktober

Zaandijk, 29 september 2021

Betreft: Schooluitje Duinrell woensdag 13 oktober

Geachte ouder(s), verzorger(s),

Doordat de leerlingen in het tweede en derde leerjaar geen uitjes hebben gehad, zijn Charissa en Azra op het idee gekomen om naar Duinrell te gaan, met alle vierde klassen op woensdag 13 oktober 2021. Dat is gelukkig al bijna en wij hebben er heel veel zin in, ook omdat dit onze laatste schooljaar is.

De leerlingen moeten om 8.45 uur op school aanwezig zijn en wij vertrekken met de bus om 9.00 uur. We hopen dat iedereen op tijd aanwezig is, want op laatkomers kan helaas niet worden gewacht. In de bus moet een mondkapje worden gedragen, vergeet deze niet! Om in het park te komen hebben de leerlingen geen vaccinatie/testbewijs nodig.

De kosten worden door school geregeld, maar eten en drinken moeten de leerlingen zelf meenemen. Toegang tot het restaurant (binnen) is alleen mogelijk met een vaccinatie/ testbewijs. Wel kun je natuurlijk bij diverse kraampjes buiten afhalen.

Om 16.00 uur zullen we weer vanuit Duinrell vertrekken met de bus. Wij hopen rond 16.45-17.00 uur weer op school aan te komen.

Als er iets nog onduidelijk is of er vragen zijn, mail dan naar administratie@saenredam.nl

Met vriendelijke groet,
Azra en Charissa
Uit klas 4c