Voorlichtingsdagen schooljaar 2023-2024

Open huis voor ouders en leerlingen groep 8:

KLIK HIER om je aan te melden voor ons open huis op vrijdag 27 januari 2023 tussen 14.00 en 18.00 uur.
KLIK HIER om je aan te melden voor ons open huis op zaterdag 28 januari 2023 tussen 10.00 en 13.00 uur.

Beste groep-8 speurder!
Wij zijn blij dat je ons op het Open huis komt helpen om het Mysterie van Pieter Saenredam op te lossen. Om je goed voor te bereiden op deze Scavenger Hunt, vragen we je dit filmpje alvast te bekijken:

belangrijke zaken:

  • Je kunt je fiets stallen in de fietsenrekken op het schoolplein.
  • Let op er is beperkte parkeergelegenheid voor de school.
  • Jij gaat met een leerling van Het Saenredam mee het mysterie oplossen. Als je de puzzel, klik op deze link, ingevuld meebrengt, kun je alvast één muntje verdienen.
  • Ondertussen kunnen jouw ouder(s)/verzorger(s) de school beter leren kennen in ons Atrium (aula).
  • Nadat je het mysterie hebt opgelost, je munten hebt ingeleverd en je prijs hebt opgehaald, kun jij je ouder(s)/verzorger(s) zelf de school laten zien.

Open Lesmiddagen voor leerlingen groep 8:

KLIK HIER om je aan te melden voor de open lesmiddag op woensdag 01 februari 2023 van 13.30 tot 15.30 uur.

Informatieavond voor ouders over Het Saenredam en de inschrijvingsprocedure

Op 17 november was onze informatieavond. Hartelijk dank voor uw bezoek. U kunt de presentatie (na)lezen via de download link op deze pagina.

Rondleiding door Het Saenredam

Het Saenredam is de school voor mavo én havo in de Zaanstreek. Onze brugklas duurt twee jaar, zodat je alle tijd hebt om een goede keuze te maken, je talenten te ontdekken en je thuis te voelen. We willen graag dat je je snel thuisvoelt op onze school, dat je lessen van een goede kwaliteit zijn, dat je creativiteit heel veel ruimte krijgt en dat naar school gaan een leuke uitdaging voor je is.

Op Het Saenredam leer je stap voor stap zelfstandig worden. Er valt op Het Saenredam daarnaast veel te kiezen. Wil jij leren programmeren? Wil jij iets zelf ontwerpen en dit in de markt zetten? Het kan bij ons! Je mag fouten maken en je kunt daarbij rekenen op goede begeleiding.

Op Het Saenredam leren we je eigenwijs te zijn. Je maakt kennis met de wereld buiten de school. Dat doe je onder andere door in de klas te debatteren over het nieuws en door op reis te gaan naar het buitenland. Maar ook door met elkaar te leren en samen te werken aan projecten binnen en buiten school. Kom zelf kijken en praat met onze leerlingen en docenten op onze open middag of ochtend!

Wil je meer weten? Kijk dan even lekker rond op onze website, lees onze schoolgids en voor de schoolresultaten kun je kijken op www.scholenopdekaart.nl.

Over Het Saenredam

Tineke Keuning, t.keuning@saenredam.nl (afdelingsleider onderbouw)

Meer informatie over de aanmelding voor schooljaar 2023-2024 kun je vinden via www.povo-zaanstreek.nl