Welkom groep 8 leerling

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Het Saenredam! Je bent bij ons van harte welkom op de open lesmiddag en het Open Huis. Voor je ouders hebben wij aparte informatiemomenten. Je kunt je aanmelden via onderstaande links! Tot snel, Team Saenredam

POVO Informatieavond voor ouders van groep 8 leerlingen:
Dinsdag 14 november 2023: Informatieavond voor ouders groep 8 start om 19.30 uur. Hartelijk dank voor uw aanwezigheid. U kunt bij de downloadlinks de presentatie van de POVO avond nog even rustig nalezen.
Mocht u niet in de gelegenheid geweest zijn om deze avond langs te komen, dan bent u welkom om één van onze extra informatiemomenten. U kunt zich hieronder aanmelden:

Extra informatiemomenten voor ouders:
1. Vrijdag 24 november om 16.00 uur: aanmelden KLIK HIER
2. Donderdag 14 december 16.00 uur: aanmelden KLIK HIER
3. Maandag 18 december 16.00 uur: aanmelden KLIK HIER

Open lesmiddagen voor groep 8 leerlingen: Maak een keuze uit 1 van onderstaande data.
1. Woensdag 10 januari 2024: Open lesmiddag voor leerlingen groep 8 om 13:30 uur.
Inschrijven voor de open lesmiddag op woensdag 10 januari: KLIK HIER

2. Woensdag 24 januari 2024: Open lesmiddag voor leerlingen groep 8 om 13:30 uur.
Inschrijven voor de open lesmiddag op woensdag 24 januari: KLIK HIER

OPEN HUIS voor ouders en leerlingen:
Vrijdag 2 februari 2024: van 14:30 tot 17:00 uur. Inschrijven KLIK HIER

Zaterdag 3 februari 2024: van 9:30 tot 12:00 uur. Inschrijven KLIK HIERI


Rondleiding door Het Saenredam

Het Saenredam is de school voor mavo én havo in de Zaanstreek. Onze brugklas duurt twee jaar, zodat je alle tijd hebt om een goede keuze te maken, je talenten te ontdekken en je thuis te voelen. We willen graag dat je je snel thuisvoelt op onze school, dat je lessen van een goede kwaliteit zijn, dat je creativiteit heel veel ruimte krijgt en dat naar school gaan een leuke uitdaging voor je is.

Op Het Saenredam leer je stap voor stap zelfstandig worden. Er valt op Het Saenredam daarnaast veel te kiezen. Wil jij leren programmeren? Wil jij iets zelf ontwerpen en dit in de markt zetten? Het kan bij ons! Je mag fouten maken en je kunt daarbij rekenen op goede begeleiding.

Op Het Saenredam leren we je eigenwijs te zijn. Je maakt kennis met de wereld buiten de school. Dat doe je onder andere door in de klas te debatteren over het nieuws en door op reis te gaan naar het buitenland. Maar ook door met elkaar te leren en samen te werken aan projecten binnen en buiten school. Kom zelf kijken en praat met onze leerlingen en docenten op onze open middag of ochtend!

Wil je meer weten? Kijk dan even lekker rond op onze website, lees onze schoolgids en voor de schoolresultaten kun je kijken op www.scholenopdekaart.nl.

Over Het Saenredam

Tineke Keuning, t.keuning@saenredam.nl (afdelingsleider onderbouw)

Meer informatie over de aanmelding voor schooljaar 2023-2024 kun je vinden via www.povo-zaanstreek.nl