Welkom groep 8 leerling

Groep 8 Klasgenoot

Geef voor maandag 8 mei aanstaande aan bij wie je graag in de klas zou willen komen. Je kunt 2 namen doorgeven. We kunnen niks beloven maar we gaan ons best doen.

Extra voorlichtingsmoment vrijdag 17 februari:

Ben je niet in de gelegenheid geweest om met je ouders ons Open Huis te bezoeken? Kom dan naar ons extra voorlichtingsmoment op vrijdag 17 februari om 15.30.
Aanmelden kan via administratie@saenredam.nl

Succesvol Open huis voor ouders en leerlingen groep 8:

Beste groep-8 speurder!

Wij zijn blij dat je ons op het Open huis hebt geholpen om het Mysterie van Pieter Saenredam op te lossen.
Mocht je nog meer informatie willen over onze mavo-havo school, dan kun je je vraag mailen naar administratie@saenredam.nl

Impressie van Het Open HuisInformatie in het Atrium


Impressie Scavenger Hunt:
Proefje DNA bij biologie
Hoe maak je een wet bij Changemakers
Bij Nederlands moest je binnen 3 minuten zoveel mogelijk woorden maken met de letters: Pieter Saenredam.


Rondleiding door Het Saenredam

Het Saenredam is de school voor mavo én havo in de Zaanstreek. Onze brugklas duurt twee jaar, zodat je alle tijd hebt om een goede keuze te maken, je talenten te ontdekken en je thuis te voelen. We willen graag dat je je snel thuisvoelt op onze school, dat je lessen van een goede kwaliteit zijn, dat je creativiteit heel veel ruimte krijgt en dat naar school gaan een leuke uitdaging voor je is.

Op Het Saenredam leer je stap voor stap zelfstandig worden. Er valt op Het Saenredam daarnaast veel te kiezen. Wil jij leren programmeren? Wil jij iets zelf ontwerpen en dit in de markt zetten? Het kan bij ons! Je mag fouten maken en je kunt daarbij rekenen op goede begeleiding.

Op Het Saenredam leren we je eigenwijs te zijn. Je maakt kennis met de wereld buiten de school. Dat doe je onder andere door in de klas te debatteren over het nieuws en door op reis te gaan naar het buitenland. Maar ook door met elkaar te leren en samen te werken aan projecten binnen en buiten school. Kom zelf kijken en praat met onze leerlingen en docenten op onze open middag of ochtend!

Wil je meer weten? Kijk dan even lekker rond op onze website, lees onze schoolgids en voor de schoolresultaten kun je kijken op www.scholenopdekaart.nl.

Over Het Saenredam

Tineke Keuning, t.keuning@saenredam.nl (afdelingsleider onderbouw)

Meer informatie over de aanmelding voor schooljaar 2023-2024 kun je vinden via www.povo-zaanstreek.nl