Welkom groep 8 leerling

Beste groep 8 speurder,

Wat ontzettend leuk dat je bent gekomen op ons open huis en hebt meegedaan met de Scavenger Hunt!

Wij zijn een Deep Democracyschool en dat betekent dat wij waarde hechten aan alle meningen en  invalshoeken. Daarom horen wij graag wat jij vond van ons Open Huis.  Via deze link: https://www.saenredam.nl/evaluatie-open-huis-2024/   kun je feedback geven. Die gebruiken wij om het de volgende keer nog beter te doen.

Bedankt voor je hulp om het mysterie van Pieter Saenredam op te lossen en het selecteren van je favoriete moodboards voor onze school. De twee onderstaande moodboards zijn als winnaars uit de bus gekomen.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je die stellen aan mevrouw Keuning via: t.keuning@saenredam.nl

Heel veel succes met het maken van een keuze voor je middelbare school.  

Wie weet tot volgend schooljaar!

Moodboard 1
Moodboard 2


Over Het Saenredam

Het Saenredam is de school voor mavo én havo in de Zaanstreek. Onze brugklas duurt twee jaar, zodat je alle tijd hebt om een goede keuze te maken, je talenten te ontdekken en je thuis te voelen. We willen graag dat je je snel thuisvoelt op onze school, dat je lessen van een goede kwaliteit zijn, dat je creativiteit heel veel ruimte krijgt en dat naar school gaan een leuke uitdaging voor je is.

Op Het Saenredam leer je stap voor stap zelfstandig worden. Er valt op Het Saenredam daarnaast veel te kiezen. Wil jij leren programmeren? Wil jij iets zelf ontwerpen en dit in de markt zetten? Het kan bij ons! Je mag fouten maken en je kunt daarbij rekenen op goede begeleiding.

Op Het Saenredam leren we je eigenwijs te zijn. Je maakt kennis met de wereld buiten de school. Dat doe je onder andere door in de klas te debatteren over het nieuws en door op reis te gaan naar het buitenland. Maar ook door met elkaar te leren en samen te werken aan projecten binnen en buiten school. Kom zelf kijken en praat met onze leerlingen en docenten op onze open middag of ochtend!

Wil je meer weten? Kijk dan even lekker rond op onze website, lees onze schoolgids en voor de schoolresultaten kun je kijken op www.scholenopdekaart.nl.

Rondleiding door Het Saenredam

Tineke Keuning, t.keuning@saenredam.nl (afdelingsleider onderbouw)

Meer informatie over de aanmelding voor schooljaar 2024-2025 kun je vinden via www.povo-zaanstreek.nlI