Voor Groep 8

Zit je in groep 8 en ben je benieuwd naar Het Saenredam, lees dan verder en ontdek wat wij allemaal te bieden hebben. Graag zien we jou en/of je ouders/verzorgers op onze voorlichtingsmomenten en Open Huis.

EXTRA VOORLICHTINGSMOMENTEN VOOR OUDERS GROEP 8 ZIJN GEANNULEERD

Na de persconferentie van afgelopen vrijdag zijn de maatregelen binnen de school aangescherpt. Dat betekent dat wij helaas geen ouders in school mogen ontvangen! De extra voorlichtingsmomenten voor ouders groep 8 zijn daarom geannuleerd.

Om u toch van informatie te kunnen voorzien wordt a.s. vrijdag een presentatie op onze website geplaatst.
U kunt deze dan vinden bij de informatie voor ‘voor ouders’-> ‘voor groep 8’ -> ‘voorlichtingsmomenten’.

Omdat wij ons kunnen voorstellen dat u nu al vragen heeft en wij persoonlijk contact belangrijk vinden, vraag ik u mij een mail te sturen met uw naam en telefoonnummer (t.keuning@saenredam.nl).
Ik neem dan graag telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

Wij hopen dat ons Open Huis op 4/5 februari 2022 wel kan doorgaan, zodat wij u toch een keer in onze school kunnen ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Tineke Keuning, afdelingsleider onderbouw

OPEN HUIS 4 en 5 februari 2022

Graag zien we je samen met je ouders op ons Open Huis:
– Vrijdagmiddag 4 februari 2022 van 15.00 uur tot 17.30 uur
– Zaterdagochtend 5 februari 2022 van 10.00 uur tot 12.30 uur.
Hiervoor is geen aanmelding nodig.

Open lesmiddag 12 januari en 2 februari 2022

Zit je in groep 8 en wil je ervaren hoe het onderwijs op Het Saenredam is? Klik dan hier om je aan te melden voor één van onze open lesmiddagen!
– Woensdag 12 januari van 13.00 uur – 15.30 uur
– Woensdag 2 februari van 13.00 uur – 15.30 uur

Het Saenredam is de school voor mavo én havo in de Zaanstreek. Onze brugklas duurt twee jaar, zodat je alle tijd hebt om een goede keuze te maken, je talenten te ontdekken en je thuis te voelen. We willen graag dat je je snel thuisvoelt op onze school, dat je lessen van een goede kwaliteit zijn, dat je creativiteit heel veel ruimte krijgt en dat naar school gaan een leuke uitdaging voor je is.

Op Het Saenredam leer je stap voor stap zelfstandig worden. Er valt op Het Saenredam daarnaast veel te kiezen. Wil jij leren programmeren? Wil jij iets zelf ontwerpen en dit in de markt zetten? Het kan bij ons! Je mag fouten maken en je kunt daarbij rekenen op goede begeleiding.

Op Het Saenredam leren we je eigenwijs te zijn. Je maakt kennis met de wereld buiten de school. Dat doe je onder andere door in de klas te debatteren over het nieuws en door op reis te gaan naar het buitenland. Maar ook door met elkaar te leren en samen te werken aan projecten binnen en buiten school. Kom zelf kijken en praat met onze leerlingen en docenten op onze open middag of ochtend!

Wil je meer weten? Kijk dan even lekker rond op onze website, lees onze schoolgids en voor de schoolresultaten kun je kijken op www.scholenopdekaart.nl.

Over Het Saenredam

Tineke Keuning, t.keuning@saenredam.nl (afdelingsleider onderbouw)

Meer informatie over de aanmelding voor schooljaar 2022-2023 kun je vinden via www.povo-zaanstreek.nl