Uitnodiging diploma-uitreiking afdeling Beroepsgericht

Zaandijk, 23 juni 2021

Aan alle geslaagden Beroepsgericht en hun ouder(s)/verzorger(s)

Betreft: uitnodiging diploma-uitreiking afdeling Beroepsgericht

Beste meisjes en jongens, geachte ouder(s), verzorger(s),

De uitslag van het examen 2021 is bijna bekend. Nog 4 leerlingen doen deze week een herexamen. We duimen voor hen dat zij alsnog slagen; dat zou fantastisch zijn! Alle andere leerlingen hebben al gehoord dat zij geslaagd zijn.

Op vrijdag 2 juli worden de diploma’s uitgereikt. Het wordt een bijzondere bijeenkomst. We zijn blij dat dit weer mogelijk wordt door de (huidige en komende) versoepeling van de coronaregels.

Het zal de laatste diploma-uitreiking zijn voor leerlingen die een Basis- of Kaderdiploma ontvangen op Het Saenredam. Per 1 augustus a.s. komt hier een einde aan de Beroepsgerichte leerwegen Basis en Kader.

Alle geslaagden zijn vrijdag 2 juli om 17.00 uur van harte welkom op school voor een gezellige en feestelijke barbecue met de docenten. Deze barbecue duurt tot ca. 19.15 uur.

Elke geslaagde mag voor de diploma-uitreiking 2 gasten (familieleden of vrienden) meebrengen. Voor deze gasten is er inloop van 19.15 -19.30 uur. Om 19.30 uur starten we met de diploma-uitreiking.

De feestelijke uitreiking begint in het Atrium. Het tweede gedeelte van de diploma-uitreiking vindt vervolgens plaats in een lokaal. Nadat hier de diploma’s zijn uitgereikt is er voor iedereen nog een hapje en een drankje in
het Atrium.

Hier zal ook nog een ‘tombola’ gehouden worden, waarmee leuke prijzen kunnen worden gewonnen. De tombola was gepland op het Event op 4 juni en heeft dus toen niet kunnen plaatsvinden. De opbrengst is voor een goed doel.
Zorg dus dat u wat cashgeld bij u heeft voor het kopen van de lootjes.

Hoewel de regels ten aanzien van corona versoepeld zijn, moeten de aanwezigen tenminste 1,5 meter afstand van elkaar houden. Ik hoop dat we hier allemaal op willen letten.

Nog een belangrijke mededeling: er zijn werkzaamheden rondom de school en hierdoor is het grote parkeerterrein niet te gebruiken. U zult gebruik moeten maken van parkeerplekken in de buurt, houd rekening met looptijd vanaf uw
parkeerplek.

Met vriendelijke groet,
M.S.J. Hendriks, directeur Het Saenredam
W. Roeleveld, afdelingsleider Beroepsgerichte leerweg